Valikko

logo vaaka

Mari Nykänen ja Jari Aikioniemi mitalirohmuina SM-firmakeilailussa

Mari Nykänen ja Jari Aikioniemi kahmivat mitaleita firmakeilailun SM-radoilla.

Mikkeliläinen keilapariskunta, St.Michel Bowlersin Jari Aikioniemi ja Mari Nykänen rohmusi mitaleita Tampereella pelatuissa firmakeilailun SM-kisoissa. He voittivat sekaparimestaruuden ja lisäksi Mari Nykänen otti naisten kisassa kultaa ja Jari Aikioniemi nappasi miesten AB-tason kisassa hopeaa.

Aikioniemen yrityksen nimissä keilaava kaksikko on aiemmin voittanut sekaparikisassa pronssia. Nyt mitali kirkastui komeasti ja pariskunta lähtee toukokuussa Ranskaan firmakeilailun Euroopan mestaruuskisoihin. EM-radoilla Aikioniemi&Nykänen on aiemmin edustanut Suomea kolme kertaa.

Tulostaso nousi Kaupin keilahallissa korkeaksi. Mari Nykänen voitti naisten kisan ylivoimaisesti hienolla 8 sarjan tuloksella 1773. Jari Aikioniemi kaatoi hurjan tuloksen 1905, mikä tarkoittaa isoa 237 pisteen sarjakeskiarvoa. Kultamitaliin jäi matkaa vain 24 pistettä.

Sekaparien kisassa Aikioniemen ja Nykäsen voittotulos 3678 oli peräti 161 pistettä hopeaparia parempi.

Bowlersin Lauri Hyttinen keilasi Tampereella myös tarkasti. Hän kaatoi hopeaa miesten B-tason kilpailussa hyvällä 1743 pisteen tuloksella. Rejlersiä edustavat Hyttinen ja Väinö Korhonen sijoittuivat miesten parikilpailussa 6.tilalle jääden vain vaivaiset 22 pistettä pronssimitalista. Tässä sarjassa Haapasen Kotileipomon leipurit Ville Haapanen ja Timo Takoja sijoittuivat 9.tilalle.

Muiden bowlersilaisten tuloksia voi käydä kuikuilemassa täältä: http://kaupinkeilahalli.fi/firmakeilailun-sm-2018/

Firmakeilaajat Kaupissa

Bowlersin hieno porukka Tampereen Kaupin hallissa firmakeilailun SM-kisoissa. Ensin on tuttu pari eli Jari ja Mari, sitten seuraavat Timo T, Ville, Niina, Lauri (joka on joka kuvassa just Niinan pään takana, onneksi komee otsa näkyy), Väiski, Timo L, Riitta ja Heikki.

Markku Veijanen kolmas eurokeiloilla

Veijanen Markku

St.Michel Bowlersin Markku Veijanen sijoittui hienosti kolmanneksi Espanjan Torreviejan Eurobowling-klpailussa. Ykkösshekin pokkasi Turun TPS:n Juuso Rikkola.

Markku Veijanen taskutti alkukilpailun kuusi sarjaansa tehokkaasti 226 pisteen sarjakeskiarvolla. Tuloksellaan 1357 (191, 266, 279, 213, 179, 229) hän lähti loppukilpailuun kolmannelta tilalta.

Loppukilpailun haastavassa olosuhteessa Veijanen keilasi tasaisen varmasti hieman yli parivauhtia ja selvitti tiensä kahden 4 sarjan osion (Step1 801 ja Step2 814) jälkeen viimeisenä kahdeksan parhaan mies miestä vastaan bonusotteluihin.

Matsipeleissä hyvänä keskittyjänä ja voitontahtoisena, häviämistä suorastaan vihaavana keilaajana tunnettu Veiju paransi vielä tulostasoaan. Sarjoillaan 187, 241, 233, 179, 235, 169 ja 226 hän napsi 120 bonuspinnaa.

Lopullisesti Veijarinen nousi kolmanneksi voittamalla viimeisessä ottelussa selvällä erolla syksyllä nuorten PM-kisoissa neljä kultaa kahmineen Lahden Bayn Teemu Putkiston - joka kävi Mikkelissäkin rohmuamassa Proffan Erikoisen voiton.

Meijän seuralla oli Torreviejan kilpailussa tänäkin syksynä vankka edustus. Veijasen lisäksi alkukilpailusta jatkoon selvisivät Mari Nykänen (1240), Jari Aikioniemi (1235) ja Matti Laitinen (1164). Nykänen ja viime hetkellä jatkoon pääsystään tiedon saanut Laitinen putosivat loppukilpailun ensimmäisessä vaiheessa. Aikkari jatkoi siinä hyvää peliä (829), mutta Step2:ssa hänetkin passitettiin 16:sta sijoittuneena katsomon puolelle.  

B-tason kilpailussa tasaisen sarjakimaran (190, 190, 215, 196, 202 ja 210) pudottanut Kimmo Ihalainen sijoittui tuloksellaan 1203 kuudenneksi.

Torreviejan radoilla kaatoivat myös Reetta Putkonen, Niina Parviainen ja Tero Myyryläinen. Huoltojoukkojen päällikkönä hääräili Heikki Määttä ja nähtiinpä Heikki Syvänenkin pyörähtämässä hallin katsomossa.

Niin. Ja ensi vuonna taas Torreviejaan isolla porukalla….

 

Summer Open finaalitulokset

Summer Open finaalin tulokset

 

HUOM! Tulosten syöttäjälle oli käynyt pieni virhe Round Robinin viimeisen sarjan tuloksissa. Virhe on nyt korjattu, pahoittelut!

5s. AM. - 16 parasta jatkaa 4s. AM

 

4s. AM. - 8 parasta jatkaa Round Robin -kierrokselle

 

Round Robin

 

Seuran harjoitusvuorot jatkuvat, uutuutena toinen harjoitustunti sunnuntaisin!

Uusi kausi on jo vauhdissa joten nyt kannattaa aloittaa harjoittelu!

Seuramme harjoitusvuorot järjestetään keskiviikkoisin klo 18-19 ja sunnuntaisin klo 17-18. Harjoitusvuoron hinta jäsenelle on 7€ / kerta.
 
Kätevimmin ilmoittautumiset onnistuvat netissä osoitteessa mikkeli.varaavuoro.fi tai soittamalla keilahallille numeroon 015-164005. Ilmoittautumiset keskiviikon harjoitusvuorolle tulee tehdä viimeistään tiistaina ja sunnuntain vuorolle lauantaina. Täten varmistetaan että ratoja saadaan varattua tarvittava määrä, ei liikaa eikä liian vähän.

Ilmoittautuminen mikkeli.varaavuoro.fi -palvelussa tapahtuu seuraavasti:

Lue lisää: Seuran harjoitusvuorot jatkuvat, uutuutena toinen harjoitustunti sunnuntaisin!

Summer Open finaaliseuranta

Finaalin tulokset 5s. AM jälkeen, 16 parasta jatkaa 4s. AM.

20150905 141506

 Tilanne 9s. AM jälkeen, 8 parasta jatkaa Round Robin -peleihin.

20150905 161258 resized

 Lopputulokset:

1. Joonas Jehkinen

2. Jesse Ahokas

3. Perttu Jussila

4. Samuli Tiainen

5. Niko Oksanen

6. Jouni Helminen

7. Jarmo Ahokas

8. Harri Korkka.

 

Tarkemmat lopputulokset lisätään sivustolle lähiaikoina!

 

 

Czech Open 27.6 - 5.7.2015

Iskuryhmämme Tsekkeihin ovat varanneet jo paikkansa. Hienon näköistä!

 

Kirjaudu sisään

Salasana unohtunut? / Käyttäjätunnus unohtunut?